Close

Vinná klobása jedině od Duška

„Jak je možné, že vaše vinná klobása, když ji udělám, tak zrůžoví a zčervená?“
„PROTOŽE OBSAHUJE TAKÉ MASO!“ 

Vinná klobása od Duška je výtečná teplá i studená. Musíte ji tepelně zpracovat, ale způsob necháme na každém… Někdo vinnou klobásu smaží na sádle, někdo peče, dá se uvařit

Můžete ji znát také pod různými názvy jídel – např. motanec, šnek, vánoční had apod. Báječná je s tatarkou či dresinkem a chlebem, ale také s bramborami a jinými přílohami. Fantazii se meze nekladou. 🙂

Vinnou klobásu můžete zakoupit v naší lahůdkové prodejně.

Vinná klobása (bílá klobása)

Obsahuje maso a bílé víno. Alkohol se tepelnou úpravou vytratí.

Objednací kód: VINNA + váha

Šnek či Vánoční „gramofonová deska“

Pro vaši inspiraci – nejrychlejší způsob přípravy vinné klobásy: vinnou klobásu stočit na talíři do šneka (od středu k vnějšímu okraji a nijak neutahovat), křížem skrz střed prošpikovat špejlemi, z obou stran obalit/oplácnout v hladké mouce a usmažit na sádle.